Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Utorak 11.02.2014.
13:58
Vestionline A
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović saopštio je novinarima da se dr Vojislav Šešelj po nalogu Sekretarijata Haškog tribunala i zatvorske uprave već danima nalazi u izolaciji.
Utorak 11.02.2014.14:21
не може нико ништа његовој бесмртној души докле год ВОЈВОДА има своје следбенике ЖИВЕО ВОЈА ЖИВЕЛА СРС И СВИ КОЈИ МИСЛЕ КАО СРС
Utorak 11.02.2014.14:45
Tutorima sa zapada se mozemo osvetiti za sva nedjela koja su nam pocinili, tako sto cemo napraviti tvrdi savez sa Rusijom!!! Mi ovdje da budemo ruska ostrica i shiljak za neprijatelje njihove i nashe koji krenu sa zapadne strane hemisfrere!!!
Utorak 11.02.2014.15:51
Da je vojvoda pametan on tu terapiju ne bi prihvatio. Posto nije pametan on je tu terapiju prihvatio misleci da ce mu to pomoci. Upravo je ta "terapija" ta koja ce ga unistiti. Hemioterapija nije nikakva terapija vec otrov koji ce ga polako ubiti. Vojvoda sada igra ulogu eksperimentalnog pacova.
Utorak 11.02.2014.17:27
Хемотерапија није лијек него отров.Још једна у низу јудејских обмана који држе фармацеутску индустрију у својим рукама.Пробали су до сада да га убију и нису успјели али се бојим да ће са хемотерапијом успјети.Надам се да неће пристати на хемотерапију!
Utorak 11.02.2014.14:26
Zlocincima iz Haga likvidacija Vojislava Seselja ide presporo i sad traze ubrzano resenje a Srbija kao i obicno samo nemo sve posmatra kao da ih se to netice (sto ovoj bandi na vlasti odgovara). U svakoj drugoj zemlji bi narod izasao na ulice a mi.......???
Utorak 11.02.2014.16:20
Ziv ti nam i zdrav bi VOJVODO, jebes njih! Ako si im im ikad smetao, sad im smetas naj vise. Dosla maca na vratanca, Soci se u skoro zavrsava, uskoro ce braca Rusi pruzeti sve te Hitlerovije kolonije. Zajebali su stvar 45., ali ispravice to Putin, "VRATI SE VOJVODO NA DINARU PONOVO".
Utorak 11.02.2014.16:43
Gospodin Seselj je dokaz vasingtonske i briselske imperijalne moci, drago mi je sto je gospodin Seselj za razliku od drugih boraca za slobodu uspeo da ostavi veliki trag njihove nepravde. Siguran sam da ce se u buducnosti njegov slucaj izucavati u medjunarodnom pravu. A sto se tice gospodina Sarovica on mi bas i nije jasan jer svojim ponasanjem pokazuje veliku neodgovornost prema veoma ozbiljnoj situaciji u kojoj se drzava danas nalazi.
Utorak 11.02.2014.16:49
Покрет Двери се јавно захваљује Немањи Шаровићу, заменику председника СРС, на јавном позиву на патриотску сарадњу за коју се Двери, и то треба посебно нагласити, годинама уназад залажу. Мали проблем је у томе што Покрет Двери никада није добио никакав позив СРС на заједничку сарадњу и предизборну коалицију. Ако под тим позивом Немања Шаровић подразумева учлањење два представника Двери у СРС и кандидовање за народне посланике на листи СРС, као што је урађено у случају представника Наших и Образа, онда то није никакав позив на сарадњу наше две политичке организације већ позив да угасимо Покрет Двери и да се двојица представника учлане у СРС и решавају личне политичке каријере.
Utorak 11.02.2014.16:49
Да смо мислили да је начин на који СРС заступа своју политику најбољи одавно бисмо се учланили у СРС. Основали смо Двери пре 15 година, а политички покрет пре три године, зато што смо сматрали да су Србији потребни и нови људи, нова енергија и нови начин политичког деловања после 20 година истих људи и истих идеја. Да су водећи представници Покрета Двери желели да гањају личне политичке каријере и интересе могли су то одавно кроз друге политичке странке, али се нисмо зато сабрали у Дверима, већ да пробамо да нешто променимо на боље у Србији.
Utorak 11.02.2014.16:50
Већи проблем је што овај јавни позив Немање Шаровића више личи на маркетиншки трик да би се закамуфлирало одбијање СРС да се са Дверима истински сарађује, што је жеља већине градских и општинских одбора СРС у Србији који нам се свакодневно јављају, незадовољни недавном одлуком Председничког колегијума СРС да одбаци идеју предизборне коалиције са Покретом Двери. Али маркетиншки потези су природан део предизборне кампање, па се користимо приликом да СРС-у пожелимо сваки успех на наступајућим изборима.
Utorak 11.02.2014.16:50
Остајемо заинтересовани за предизборну и отворени за сваку постизборну сарадњу са свим патриотским организацијама које се залажу одбрану Косова и Метохије у саставу Србије, прекид преговора са ЕУ и окретање Србије ка Русији и евроазијским интеграцијама, што је спољно-политичка основа нашег програма. Информативна служба Покрета Двери
Utorak 11.02.2014.19:39
Da nije bilo ovog Ozninog doktora nauka iz opstenarodne odbrane ne bi nikada culi za dva najveca izdajnika Srpstva.. tomu lopatara-grobara i za vecitog studenta vuciqija koji nista u zivotu nije radio a danas se u sve razume..bas kao i ona plavusha-pornicharka iz sns Srbi, prizovite se pameti i zaboravite ove lazne proroke koji su se obrazovali uz partizanske propagandne filmove i slikavali se 1992te sa bradatim spodobama sa nozevima u zubima i tako naneli neprocenjivu stetu Srpskoj Borbi!!! Zelim mu zdravlje ali kasno se pokajao ovaj Sluzbin poslusnik!!!
Utorak 11.02.2014.22:23
Pitam se samo dokle mogu da idu ovi savremeni mračni umovi Haških ljekara, sljedbenika nacističkog dr Mengelea??? IZDRŽI VOJVODO, PREGRMIO SI TI MNOGO VIŠE I TEŽE ZA OVIH 11 GODINA I OD DOMAĆIH I HAŠKIH ZLOTVORA !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)